Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland

Een week geleden boekte Inter Milan een 2-0 zege in het Stadium of Light. De Nerazzurri, die met een voorsprong van twee doelpunten terugkeerde naar het thuisveld, zat vol vechtlust. Tientallen thuisfans die Inter Milan Thuisshirt droegen, zwaaiden met hun vlaggen en schreeuwden op de tribunes, wachtend tot de Nerazzurri hersteld waren. Deze keer stelde de Nerazzurri niet teleur. Met een totaalscore van 5-3 gaan ze succesvol door naar de halve finales van de Champions League en treffen ze in de halve finales stadsgenoot AC Milan.
In de 14e minuut van de openingswedstrijd scoorde Barrera het doelpunt, waarmee hij de score voor het team opende in twee opeenvolgende wedstrijden. Lautaro profiteerde van de winst om op de kop te jagen en te scoren, maar helaas werd het doelpunt afgekeurd vanwege een push. Voor rust gaf Benfica, dat in totaal 3 punten achterstand had, niet op. Orsnes, die het nummer 8 Benfica Voetbaltenues droeg, scoorde een kopbal voor het team om voor rust een doelpunt terug te krijgen. De Nerazzurri gaven Benfica in de tweede helft niet al te veel kansen. Lautaro en Joaquin Correa scoorden opeenvolgende doelpunten en Di Marco droeg twee assists bij. De stand was 3-1. Met nog 10 minuten te spelen was het eindresultaat moeilijk te beïnvloeden, maar Benfica gaf niet op. In de slotfase scoorden Antonio Silva en Musa 2 goals op rij, en uiteindelijk speelden de twee teams 3-3 gelijk.
Hoewel ze thuis niet wonnen, had het geen invloed op het caaval van de thuisfans. Dit is Inter Milan's eerste terugkeer in de halve finale van de Champions League na 13 jaar. De laatste keer dat Inter Milan en Milan elkaar ontmoetten in de halve finales van de Champions League was 20 jaar geleden, wat de stoffige herinneringen van talloze oude fans deed herleven. Hoewel het niet uitmaakt wie door kan gaan naar de finale, zullen ze niet de sterkste favorieten in het kampioenschap zijn, maar wat maakt het uit, wie kan het eindresultaat bepalen. Is niet de charme van voetbal dat het vol onzekerheid zit!

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Inter Milan Thuisshirt,Benfica Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 72 تاريخ : پنجشنبه 31 فروردين 1402 ساعت: 23:23

In de 31e ronde van de Premier League daagde Liverpool Leeds United uit. Zowel Salah als Jota scoorden tweemaal, en Nunes en Gakpo scoorden doelpunten. Uiteindelijk won Liverpool met 6-1 in de uitwedstrijd tegen Ziz United, waarmee een einde kwam aan de vier overwinningsrondes van de competitie.
In deze wedstrijd bereikte het balbezit van Liverpool 74%, waardoor de situatie volledig werd verpletterd, en de schietefficiëntie was ook extreem hoog, met 7 schoten op doel en 6 doelpunten. Alexander-Aold, gekleed in een Liverpool Voetbaltenues, scoorde tweemaal met zijn eerste assist van het seizoen. Klopp's tactische veranderingen activeerden met succes deze jonge speler wiens waarde ooit meer dan 100 miljoen euro bedroeg. Aolds verdedigende vermogen is gemiddeld, maar zijn voetenwerk is uitstekend. Klopp's tactische transformatie van Aold kan de 24-jarige jonge speler in staat stellen een nieuw hoogtepunt in zijn carrière in te luiden.
Dit seizoen heeft Liverpool 4 wedstrijden met ruime voorsprong gewonnen. Helaas is hun toestand buitengewoon onstabiel. Na een grote overwinning zullen ze altijd in een situatie van opeenvolgende verliezen terechtkomen. Veel fans in Liverpool Voetbalshirts maken zich al zorgen over de komende wedstrijden. De rest van het schema van Liverpool is nog steeds relatief vriendelijk, maar ze moeten hun vorm nog stabiel houden. Ik hoop dat ze na hun grote overwinning niet nog een keer hetzelfde script opvoeren.

برچسب : Liverpool Voetbaltenues,Liverpool Voetbalshirts, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 67 تاريخ : سه شنبه 29 فروردين 1402 ساعت: 23:35

Het is weer weekend en de vijf beste Europese competities worden achtereenvolgens gespeeld. Onder hen is de strijd om 4 en de degradatiezone in de Premier League enorm hevig. Onder hen trokken de drie wedstrijden van Tottenham, Aston Villa en Chelsea de aandacht van veel Premier League-fans.
Het record van Chelsea is niet verbeterd sinds Lampard het roer oveam. Tegen Brighton thuis, hoewel Chelsea het eerste doelpunt scoorde, maakte Enciso, die de nr. 20 Brighton Hove Albion Voetbaltenues droeg, in de tweede helft een wereldgolf om Brighton te helpen de Blues te verslaan. Kepa, die de Chelsea Voetbaltenues droeg, droeg 9 reddingen bij, maar slaagde er nog steeds niet in om het team aan punten te helpen. The Blues, die 5 opeenvolgende wedstrijden hebben verloren, zijn verder verwijderd van het Europese theater. In dezelfde tragische Tottenham-wedstrijd tegen Bouemouth scoorden de twee teams achtereenvolgens en met een score van 2-2 kwamen ze in blessuretijd het doel van Ouattara tegen. Het verliezende Tottenham Hotspur miste de kans om Manchester United gelijk te trekken en bleef vijfde in het klassement.
Aston Villa, gerangschikt achter Tottenham, versloeg Newcastle thuis met 3-0 en behaalde onlangs een record van 7 overwinningen en 1 gelijkspel. Ze zijn momenteel slechts 6 punten verwijderd van nummer vier Manchester United. Bij het invoeren van 2023 scoorde Villa in totaal 32 punten, het team met de meeste punten in de Premier League. Martinez, die een Aston Villa Voetbalshirts droeg, presteerde goed, met in totaal 8 nulzegels, wat ook het team is met de meeste in de Premier League. Volgens zo'n onstuitbare impact is een Champions League-zetel niet onmogelijk voor Villa.

برچسب : Brighton Hove Albion Voetbaltenues,Chelsea Voetbaltenues,Aston Villa Voetbalshirts, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 61 تاريخ : يکشنبه 27 فروردين 1402 ساعت: 22:26

In de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League versloeg Real Madrid thuis Chelsea met 2-0. Benzema, die de laatste tijd in een hete toestand verkeert, scoorde het eerste doelpunt voor Real Madrid. In de 59e minuut kreeg Chilwell rood en scoorde Asensio vanaf de bank om het voordeel van Real Madrid uit te breiden. Het is de eerste keer in de geschiedenis van Real Madrid dat ze Chelsea thuis verslaan.
Tijdens de wedstrijd trokken de hoofdspelers van beide partijen Voetbal Shirt Met Naam aan en stonden op het veld. Afgaande op de opstelling leken de twee teams aan elkaar gewaagd, maar naarmate de wedstrijd vorderde, realiseerden mensen zich de volwassenheid en stabiliteit van Real Madrid. Aan het begin van de wedstrijd nam Chelsea aanvallend de leiding, maar die kans lieten ze jammer genoeg na. Real Madrid, dat thuis aan het spelen was, nam gaandeweg het ritme in handen. In de 22e minuut werd het schot van Vinicius geblokt en Benzema volgde met een extra schot om de impasse voor Real Madrid te doorbreken. De twee partijen zaten daaa lange tijd in een patstelling. Chelsea wilde dolgraag de stand gelijkmaken, maar er leek geen effectieve manier te zijn. In de 59e minuut stond Chilwell, gekleed in Chelsea Voetbalshirts nr. 21, tegenover Rodrigo en stak rechtstreeks zijn hand uit om hem te blokkeren, en werd gestraft met een rode kaart. Chelsea, dat aanvankelijk niet dominant was, kreeg het moeilijker. Asensio kwam van de bank en scoorde een doelpunt om Real Madrid te helpen de overwinning met 2-0 te bezegelen.
Volgens de statistieken droeg Benzema een Real Madrid Voetbaltenues en scoorde hij 349 doelpunten voor het team, de tweede alleen voor Ronaldo in de scorelijst van de teamgeschiedenis. Het is ook vermeldenswaard dat de 35-jarige Benzema sinds 1999 de oudste doelpuntenmaker in de kwartfinales van de Champions League is geworden. En door dit doelpunt kon hij ook een reeks records vestigen. Hij werd de vierde speler die 90 goals scoorde in de Champions League, de tweede alleen voor Ronaldo Messi en Lewandowski. Het aantal doelpunten bereikte 17, werd de derde persoon in de geschiedenis enzovoort.

برچسب : Voetbal Shirt Met Naam,Chelsea Voetbalshirts,Real Madrid Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 71 تاريخ : جمعه 25 فروردين 1402 ساعت: 0:02

In de 28e ronde van La Liga speelde Barcelona thuis tegen Girona. Beide partijen maakten geen gebruik van de mogelijkheid om doelpunten te maken. Uiteindelijk maakte Girona een einde aan Barcelona's winning streak van vier wedstrijden in de competitie met 0-0. Voordat Real Madrid echter werd teruggedraaid door Villarreal, groeide het puntenvoordeel van Barcelona nog steeds tot 13 punten. Met nog 10 ronden te gaan in de competitie, is het slechts een kwestie van tijd voordat ze het kampioenschap winnen. Afgaande op de algehele teamprestaties van Barcelona, kan alleen worden gezegd dat geluk ook deel uitmaakt van kracht.
Tijdens de wedstrijd spraken fans van Camp Nou opnieuw hun liefde voor Messi uit. Bijna 100.000 fans hielden het nummer 10 Voetbal Shirt Met Naam omhoog en riepen Messi's naam in de 10e minuut, waarbij ze opriepen tot de terugkeer van hun legendarische nummer 10. Barcelona-fans scandeerden de naam van Messi in de 10e minuut van de Copa del Rey-wedstrijd tegen Real Madrid.
De laatste tijd zijn er veel berichten in de media dat Messi mogelijk terugkeert naar Barcelona, en ook de fans van Barcelona spraken op hun eigen manier hun steun uit. De meeste reden voor de acties van Barcelona-fans was om te reageren op het incident van Parijs-fans die Messi thuis uitjoegen, en ook hun verwachting uitten over de terugkeer van Messi. Maar uiteindelijk, als Messi de legendarische nr. 10 FC Barcelona Voetbalshirts weer kan dragen, moeten we elke keuze die Messi maakt respecteren.

برچسب : Voetbal Shirt Met Naam,FC Barcelona Voetbalshirts, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 77 تاريخ : سه شنبه 22 فروردين 1402 ساعت: 23:11

In de 30e speelronde van de Premier League speelde Manchester City uit tegen Southampton, dat onderaan stond. Het Noorse genie Haaland kwam terug in een Manchester City Voetbalshirts en scoorde tweemaal, evenals doelpunten van Grealish en Alvarez. Uiteindelijk versloeg Manchester City Southampton met 4-1 en behaalde 9 opeenvolgende overwinningen in alle competities. Spelers vestigden ook een aantal nieuwe records in het spel.
In deze wedstrijd stuurde Guardiola alle hoofdspelers weg, en ook Harland keerde terug van een blessure en kwam in de basisopstelling. In de eerste helft van de wedstrijd, geconfronteerd met de strakke verdediging en snelle tegenaanval van Southampton, kon Manchester City de situatie lange tijd niet openen. Tot de 45e minuut van de wedstrijd assisteerde De Bruyne, gekleed in Manchester City Voetbaltenues nr. 17, Harland met een kopbal en scoorde het eerste doelpunt. Dit is ook De Bruyne's 100ste assist in zijn Premier League-carrière. In de 68e minuut maakte Glarish een voorzet en scoorde Harland tweemaal met een undercut. Haaland scoorde dit seizoen 30 doelpunten voor Manchester City en scoorde zijn 200ste doelpunt in zijn carrière, wat van grote betekenis is voor elke speler.
Door de overwinning in deze wedstrijd kon het team de trend vasthouden om de top van het klassement in te halen. Zolang het team stabiel kan presteren, hebben ze nog steeds een kans om te strijden om het Premier League-kampioenschap. Volgende week luidt Manchester City de eerste ronde in van de UEFA Champions League 1/4 knock-out wedstrijd met Baye. De terugkeer van Haaland zal het team uiteraard enorm helpen. We kijken uit naar een prachtige wedstrijd tussen Manchester City en Baye.

برچسب : Manchester City Voetbalshirts,Manchester City Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 76 تاريخ : دوشنبه 21 فروردين 1402 ساعت: 0:35

In de competitie versloeg Real Madrid afgelopen weekend Valladolid met 6-0 met een sterke dominantie. Benzema droeg de nr. 9 Real Madrid Voetbalshirts en scoorde binnen 7 minuten een hattrick en werd het voorwerp van lof van fans en de media. Deze week luidde de tweede etappe van de halve finale van de Copa del Rey in en het team van Real Madrid daagde Barcelona in uitstekende conditie uit. Benzema maakte opnieuw een hattrick. Uiteindelijk maakte Real Madrid een einde aan hun gênante verliesreeks van drie wedstrijden tegen Barcelona met 4-0 en ging door naar de King's Cup-finale.
Net als de eerste ronde van de halve finale is het duel tussen Lewandowski en Benzema, die ook Voetbal Shirt Met Naam nr. 9 dragen, nog steeds het grootste hoogtepunt van de wedstrijd. In de eerste helft van de wedstrijd waren de twee partijen echter niet de confrontatie op competitief niveau, maar overtredingen en conflicten. Vinicius kwam in botsing met Garvey en Lewandowski werd van achteren neergeslagen door Militao. Deze tragische situatie duurde voort totdat Benzema Vinicius assisteerde om de impasse in blessuretijd te doorbreken. In de tweede helft was Benzema, gekleed in een Real Madrid Voetbaltenues, als een oorlogsgod, scoorde drie doelpunten op rij en voerde een hattrick uit. Modric droeg assists bij, Vinicius droeg assists bij en maakte strafschoppen. Uiteindelijk versloeg Real Madrid Barcelona met 4-0 en ging door naar de finale met een totaalscore van 4-1.
Benzema's uitstekende prestatie maakte Real Madrid-fans extatisch. Hij werd de tweede speler in de geschiedenis van Real Madrid die een hattrick scoorde in Camp Nou. Op basis van de algehele staat van het team is het zeer waarschijnlijk dat Real Madrid na 9 jaar dit seizoen opnieuw de Copa del Rey wint.

برچسب : Real Madrid Voetbalshirts,Voetbal Shirt Met Naam,Real Madrid Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 70 تاريخ : پنجشنبه 17 فروردين 1402 ساعت: 21:17

Onlangs miste Haaland twee kwalificatiewedstrijden van het Noorse team vanwege een blessure, en na het einde van de inteationale competitie trok Haaland, die terugkeerde naar Manchester City, nog steeds geen Trainingsshirt aan en verscheen op het veld. Het lijkt erop dat zijn liesblessure estiger was dan verwacht.
De prestatie van Haaland dit seizoen kan als zeer goed worden beschouwd, met 42 doelpunten in 37 gespeelde wedstrijden, waaronder 28 doelpunten in de Premier League. En in deze wedstrijden maakte Harland, die een Manchester City Voetbaltenues droeg, 5 hattricks en is hij een onmisbare en belangrijke doelpuntenmaker voor Manchester City. De blessures van Haaland komen echter vrij vaak voor. Overbelasting van de dijen en knieproblemen zijn de redenen voor zijn frequente blessures, en dat is ook waar fans zich zorgen over maken.
Veel voetbaltalenten moesten door blessures en andere redenen hun Voetbaltenue Kind uitdoen, waardoor hun carrière voortijdig werd beëindigd. Dit seizoen staat Harland onder de hoede van Guardiola, die hem de kans heeft gegeven om uit te rusten, maar het is nog steeds moeilijk om de aanval van blessures te weerstaan. Ik kan Harland alleen maar een spoedig herstel en terugkeer wensen. Voorkom blessures en blijf gezond in de toekomst!

برچسب : Trainingsshirt,Manchester City Voetbaltenues,Voetbaltenue Kind, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 76 تاريخ : چهارشنبه 16 فروردين 1402 ساعت: 0:09

Na de inteationale pauze keerden alle spelers terug naar de club en trokken de Trainingsshirt van hun respectievelijke teams aan om de strijd in de grote competities nieuw leven in te blazen. Het Premier League-kampioenschap is misschien wel het meest verwachte. In het geval van Manchester City en oude rivaal Liverpool 0-1, draaiden ze uiteindelijk sterk om met 4-1. Toen speelde ook Arsenal, die op het podium kwam, een score van 4-1.
Haaland van Manchester City was afwezig wegens een blessure en de Argentijnse tiener Alvarez trok het Manchester City Voetbalshirts aan om de wedstrijd te beginnen. Terwijl Salah het belangrijkste doelpunt van Liverpool scoorde, maakte Alvarez gebruik van gaten in de verdediging van Liverpool om gelijk te maken. En Manchester City, dat op het veld altijd een voordeel heeft gehad, zette aan het begin van de tweede helft een felle aanval in. Aanvallende spelers als De Bruyne en Gundogan waren in goede conditie en ook Grealish speelde als een superster. De uitstekende prestatie van Alvarez Het is verbazingwekkend, het hele team scoorde 4-1 met een perfecte prestatie.
Na twee en een half uur sprak ook Arsenal zijn vastberadenheid uit om mee te doen om het kampioenschap. Tegen Leeds United thuis zette Arsenal een prachtige prestatie neer, die talloze fans die Arsenal Voetbalshirts droegen in het Emirates Stadium tot razeij bracht. Met Gabriel Jesus die tweemaal scoorde en doelpunten van Ben White en Xhaka won ook Arsenal met 4-1. In het geval van nog één wedstrijd bleven ze het klassement leiden met 8 punten.
In de sprintfase van het landskampioenschap heeft Manchester City momenteel nog de schema's van de Champions League en de FA Cup. De strijd in de derde linie is geen kleine test voor Manchester City. En kan Arsenal, dat 7 opeenvolgende overwinningen in de competitie heeft behaald, zijn status in de volgende wedstrijd behouden, waardoor Arsenal na 19 jaar weer aan de top kan komen?

برچسب : Trainingsshirt,Manchester City Voetbalshirts,Arsenal Voetbalshirts, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 75 تاريخ : يکشنبه 13 فروردين 1402 ساعت: 23:08

Napels heeft dit seizoen een zeer goede staat van dienst in de Serie A en de Champions League. En Napels-spits Osimhen, die goed speelde, is ook omhooggeschoten naar 100 miljoen euro, en hij is ook de eerste keuze geworden voor Europese topreuzen. In de zomerperiode van dit jaar is het een punt van zorg geworden wat voor soort Voetbaltenue Kind Osmeen zal dragen.
De 24-jarige Osmeen is uitgegroeid tot een van de topspitsen van Europa. Hij speelde dit seizoen 29 keer, startte 26 wedstrijden, scoorde 25 goals en 4 assists. Volgens gerelateerd nieuws willen Manchester United, Parijs en Chelsea deze zomer allemaal Osmeen contracteren, en Napels stemde ook in met de verkoop van Osmeen, maar hoopt 150 miljoen euro uit deze deal te halen. En Osmeen zei in het vorige Champions League-interview dat hij klaar is om zich bij het Premier League-team aan te sluiten, en het Manchester United Voetbalshirts is de eerste keuze van Osmeen.
Veel fans beginnen zich voor te stellen dat Osimhen het shirt van Manchester United aantrok en tegelijkertijd met Rashford speelde, wat zeker een nachtmerrie zal worden voor de verdedigers van de tegenstander. Maar de uiteindelijke uitslag mag pas bekend worden na de officiële bekendmaking van de club en spelers.

برچسب : Voetbaltenue Kind,Manchester United Voetbalshirts, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 83 تاريخ : پنجشنبه 10 فروردين 1402 ساعت: 22:38

Het Nederlands elftal, dat in de laatste ronde een desastreuze 0-4 nederlaag leed, speelde in de tweede ronde tegen Gibraltar. Nummer 6 van de wereld vs. Nummer 200 van de wereld. Hoewel het uiteindelijke resultaat was dat het Nederlandse team, dat altijd in het voordeel was op het toneel, met 3-0 won. Maar de algehele prestatie van het Nederlandse team was niet uitmuntend en wekte zelfs de woede van de aanwezige fans op.
Na met 0-4 te hebben verloren van het Franse team in de eerste wedstrijd, begrijpen de fans misschien nog steeds het verlies van een sterk team als Frankrijk. Maar in het aangezicht van Gibraltar, dat op de 200e plaats van de wereld staat, vielen de algemene prestaties van het Nederlandse team tegen. Hoewel ze met twee doelpunten van Depay en verdediger Ake in Nederland Voetbaltenues nr. 5 uiteindelijk met 3-0 wonnen. Volgens de statistieken na de wedstrijd loste het Nederlandse team echter in totaal 51 schoten in deze wedstrijd en het aantal schoten was 51-0. Van de 51 schoten waren er slechts 12 op doel, waaruit ook blijkt dat de keeper van Gibraltar 9 reddingen toepaste in de wedstrijd.
Tegenover een zwak team als Gibraltar kon het Nederlandse team de 4 doelpunten die ze in de laatste wedstrijd van het Franse team verloren, niet eens goedmaken. Hoewel Koeman zijn eerste overwinning inluidde na zijn terugkeer in de oranje Voetbal Shirt Met Naam. Maar geconfronteerd worden met een dichte verdediging is nog steeds een groot probleem voor het team om te overwinnen.

برچسب : Nederland Voetbaltenues,Voetbal Shirt Met Naam, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 60 تاريخ : سه شنبه 8 فروردين 1402 ساعت: 21:03

Spanje versloeg Noorwegen thuis met 3-0 in de eerste ronde van Europa Cup-kwalificatiewedstrijd Groep A. De kespeler van het Noorse team, Harland, kon wegens een blessure niet spelen. Olmo doorbrak de impasse in de eerste helft en Joselu, die een Spanje Voetbalshirts droeg, kwam in de tweede helft van de bank, greep de kans in de slotfase van de wedstrijd en scoorde 2 doelpunten op rij om de overwinning te bezegelen .
Hoewel het Spaanse team vroeg met de situatie begon, waren hun latere prestaties niet bevredigend en was het kwaliteitsniveau niet zo goed als verwacht. Tot het einde van de tweede helft greep Joselu, die van de bank kwam, de kans om 2 goals op rij te scoren. De algehele prestatie van het Noorse team is nog steeds goed. Hoewel Erdegaard in het Noorwegen Voetbaltenues elftal veel aanvalskansen kreeg, is het jammer dat hij er niet in slaagde om door het doel van de tegenstander te breken. Een confrontatie tussen de twee partijen in het spel, de scheidsrechter maakte geen penalty, wat ook voor nogal wat controverse zorgde.
De grootste spijt van deze wedstrijd is dat Haaland niet op het veld verscheen. Als Haaland aanwezig is, met het optreden van Spanje in deze wedstrijd, is het niet zeker wie er gaat winnen. Nu kunnen we alleen maar verwachten dat Harland zo snel mogelijk terugkeert van een blessure en we hopen dat beide partijen hun ware kracht kunnen tonen in de volgende nationale teamcompetitie.

برچسب : Spanje Voetbalshirts,Noorwegen Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 60 تاريخ : يکشنبه 6 فروردين 1402 ساعت: 19:56

De wedstrijddag van het nationale team nadert en de nationale teams van alle landen hebben hun teamroosters bekendgemaakt en een reeks personeelsaanpassingen doorgevoerd. Vergeleken met de vele controverses veroorzaakt door de verkiezing van Mbappé als de nieuwe aanvoerder van het Franse team, is de aanstelling van De Bruyne als de nieuwe aanvoerder van het Belgische nationale team veel ingehouden.
Nadat Hazard zijn vertrek bij de Belgische nationale ploeg aankondigde, kan De Bruyne, die 25 goals en 46 assists gaf in 97 optredens voor de nationale ploeg, zijn status als leider volledig evenaren. Sinds het aantrekken van het Manchester City Voetbaltenues in 2015 heeft De Bruyne goed gepresteerd en heeft hij het team geholpen om vele onderscheidingen en luxe statistieken te behalen. Hij stond zelfs drie jaar op rij op de kandidatenlijst voor de Golden Globe Award.
Vergeleken met de aanvoerder van de Franse ploeg is de Belgische nationale ploeg in harmonie. Als nieuwe aanvoerder zei De Bruyne in een interview dat het een kwestie van trots is om de België Voetbaltenues  te dragen, en dat het een eer is om aanvoerder van het nationale team te zijn, en hij hoopt deze rol goed te spelen.

برچسب : Manchester City Voetbaltenues,België Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 67 تاريخ : پنجشنبه 3 فروردين 1402 ساعت: 20:03

In de 27e ronde van de Serie A verloor Roma met 0-1 van Lazio. 0-1 thuis in de heenwedstrijd en 0-1 in de terugwedstrijd. Roma leed een dubbelspel van Lazio. En miste de kans om terug te keren naar de top vier in de Serie A. Maar in deze derby van Rome is de hoofdpersoon niet een speler die een Voetbal Shirt Met Naam draagt, maar de scheidsrechter.
In deze wedstrijd toonde de scheidsrechter in totaal 5 rode kaarten en 8 gele kaarten. In de 32e minuut maakte Roger Ibanez, die AS Roma Uitshirt nr. 5 droeg, een fout, en twee gele ballen werden één rood en werden van het veld gestuurd. In de 42e minuut kregen de coaches van beide partijen ruzie en kregen ze elk een rode kaart. Na de wedstrijd kwamen spelers van beide kanten met elkaar in botsing en kregen ze elk een rode kaart. In totaal werden 31 overtredingen begaan door beide partijen, inclusief leden van de technische staf.
Als Rome deze wedstrijd kan winnen, zal het Lazio en AC Milan inhalen en naar de derde plaats in de Serie A stijgen. Het is jammer dat Mourinho ook met een rode kaart van het veld werd gestuurd en vanaf de zijlijn niet kon bevelen. Uiteindelijk verloor hij de wedstrijd en kon alleen de vijfde plaats behouden. Uiteraard domineerde de scheidsrechter alles in deze wedstrijd.

برچسب : Voetbal Shirt Met Naam,AS Roma Uitshirt, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 69 تاريخ : سه شنبه 1 فروردين 1402 ساعت: 21:36